• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024

سند ۷۷۱ هکتار از اراضی چیتگر صادر و به منابع طبیعی تحویل شد

  • کد خبر : 20288
سند ۷۷۱ هکتار از اراضی چیتگر صادر و به منابع طبیعی تحویل شد
دادستان عمومی و انقلاب تهران در آیین کاشت یک هزار اصله نهال در پارک جنگلی چیتگر بر ضرورت همدلی و هم‌افزایی بیشتر دستگاه‌ها و تسریع در روند اجرای عملیات آبیاری، آفت کشی و جایگزینی درختان مناسب در این بوستان تاکید کرد.

به گزارش وطن شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، علی صالحی در مراسم کاشت یک هزار اصله درخت در پارک جنگلی چیتگر که با حضور مسعود نصرتی شهردار منطقه ۲۲، رضا بیانی مدیرعامل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در فاز غربی چیتگر برگزار شد؛ از تنظیم و ابلاغ دستورالعمل‌های لازم در خصوص صیانت از ثروت‌های طبیعی و خدادادی این بوستان به عنوان یکی از بوستان های مهم شهر تهران و اتخاذ تکالیف و مسئولیت‌های دستگاه‌های متولی در این زمینه خبر داد.

وی در سخنانی گفت: خوشبختانه پس از سالها فراموشی آبیاری و آفت کشی درختان چیتگر، امروز شاهد آن هستیم که با همراهی تمامی دستگاهها و پبگیری دستگاه قضا و سازمان منابع طبیعی و زحمات بسیار زیادی که مدیریت شهری منطقه ۲۲ در این خصوص کشید، سند ۷۷۱ هکتار از اراضی چیتگر صادر و به سازمان منابع طبیعی تحویل داده شد.

صالحی در ادامه خاطرنشان کرد: با تدابیر اتخاذ شده اقدامات مهمی در این بوستان صورت خواهد گرفت و از محل پساب فاضلاب تصفیه خانه ها و بازچرخانی آب، درختان چیتگر سیراب خواهند شد. همچنین درختان خشکی که در پارک چیتگر وجود دارند در اسرع وقت خارج و گونه های مناسب در آن جایگزین خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۲: حقابه چیتگر به ۴۰۰ لیتر بر ثانیه خواهد رسید/ نگرانی خاصی در بحث چیتگر دیگر وجود نخواهد داشت

در ادامه مسعود نصرتی در سخنانی خاطرنشان کرد: ورود دادستان تهران به این قضیه، باعث ایجاد وفاق و همدلی بیشتر تمامی نهادها و دستگاههای مربوطه شد و با حضور و تاکید وی در بحث جایگزینی درختان، استفاده از پساب و جابجایی درختان خشکیده شرایطی بوجود آمد تا مردم خوب شهر تهران دیگر از بابت این بوستان فرامنطقه ای شهر نگرانی نداشته باشند.

وی با بیان اینکه اصلی ترین منابع آبی در پارک چیتگر پساب چهار تصفیه خانه منطقه خواهد بود، افزود: در فاز اول طرح آبیاری بوستان، حقابه ای به میزان ۳۰ لیتر در ثانیه در نظر گرفته شده و با برنامه ریزی های صورت گرفته به ۴۰۰ لیتر در ثانیه به عنوان منابع آبی مطمین تلقی می شود، خواهد رسید. همچنین ۸۱۲ درختی که در این بوستان خشک شده بود خارج و به جای آنها یک هزار درخت کاشته می‌شود.

لینک کوتاه : https://vatanshahr.ir/?p=20288
 

برچسب‌ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.