به گزارش وطن شهر و به نقل از روابط عمومی توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران،وحید رضا انارکی محمدی طی نشستی که با حضور مهر علی باران چشمه، رئیس فدراسیون ورزشهای باستانی و زور خانه ای، نصرالله آبادیان، شهردار منطقه ۷، عباس شیرخدا (مرشد زورخانه) ، یوسف بهتری، رئیس فدراسیون انجمنهای ورزش های رزمی و غلامرضا نوروزی،رئیس فدراسیون پزشکی،محسن رضوانی، رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در محل فدراسیون ورزشهای باستانی و زورخانه ای در ورزشگاه شیرودی بر گزار شد، گفت: با توجه به تاریخچه ی غنی فعالیت های ورزشگاه شهید شیرودی به عنوان اولین قطب ورزشی شهر تهران در راستای حفظ و توسعه ی دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی موجود در سطح شهر، لازم است، به ارزشهای مختلف این میراث تاریخی و ملی اهمیت ویژه تری قایل شویم.
وی ادامه داد: بدین منظور، مطالعات و طرح مفهومی گذر ورزش شهر تهران با محوریت مجموعه شیرودی در دستور کار قرار دارد.
انارکی محمدی تصریح کرد: با توجه به ارزشهای بی شمار این ورزشگاه در تاریخ قهرمانی ملی ایران و قرارگیری حدود ۱۰ فدراسیون فعال ورزشی در محدوده ی طرح،بازنمایی آن برای شهروندان در قالب کیفیسازی و ارتقای کالبدی بسیار اهمیت دارد.
وی با بیان این مطلب که امکان گسترش ایده در مجاورت سایر مجموعههای ورزشی دارای پتانسیل مانند استادیوم آزادی وجود دارد، خاطر نشان کرد: روایتگری و درگیر کردن مخاطبان، شهروندان و عابرین پیاده بهعنوان بازدیدکننده از خیابان-موزه این مجموعه ها نیز وجود دارد.
مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه نوآوری و خلاقیت،مفهوم سازی،روایت-محوری، تعاملی بودن وهمه شمولی از ویژگی های این گذر ورزش برشمرد و گفت: پهنهها و راستههای فرهنگی، نقش بسزایی در اجتماعیتر کردن فضاهای شهری و آمیخته شدن فرهنگ با زندگی روزمره مردم دارد.
انارکی محمدی با بیان این مطلب که شرایط برابر برای حضور اقشار مختلف در فضاهای شهری با ایجاد گذر ورزش فراهم می شود، تصریح کرد: گذر ورزش فرآیندی مثبت در شهرسازی امروزی به شمار می آید چرا که ضمن توسعه حمل و نقل پاک با محوریت پیادهها و دوچرخه سواران به ایجاد آرامش،امنیت، عدم استفاده از خودرو و شکل گیری محیط های جمعی زنده و پویای شهر کمک می کند.
مهر علی باران چشمه،رئیس فدراسیون ورزشهای باستانی و زور خانه ای نیز ورزشگاه شهید شیرودی را قطب ورزشی تهران و قلب تپنده ورزش کشور برشمرد و گفت: توجه بیشتر به این ورزشگاه تاریخی می تواند در کل ورزش ایران تاثیر گذار باشد واین امر مهم را می توان به سایر ورزشگاه های کشور نیز تعمیم داد.
نصرالله آبادیان، شهردار منطقه۷ با ذکر این نکته که حلقه پیرامون ورزشگاه شهید شیرودی و پیاده راه آن جزو حریم درجه یک محسوب می شود و برای ساماندهی و مبلمان پیاده راه با هیچ مانعی مواجه نیستیم وایجاد ارتباط معنایی و کاربردی آن با مجموعه شیرودی ازاولویت های ما در منطقه به شمار می آید.
همچنین در ادامه ضمن بازدید از ورزشگاه شهید شیرودی، با روسای فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی ، فدراسیون پزشکی ورزشی نیز دیدار و گفت و گو صورت گرفت.