به گزارش وطن شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، حسن فروغی فر اظهار کرد: توسعه در سطح محلات مجموعهای از اقدامات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را در برمیگیرد و هدف از این توسعه بازگرداندن حیات همه جانبه به ساختار شهر است.مردم از مدیریت شهری انتظار رسیدگی به محله، کوچه و معابر خود را دارند و به ویژه در مناطق محروم اجرای پروژههای توسعه محله ای و من شهردارم، رضایت بیشتری از مردم را به دنبال خواهد داشت.
وی عنوان کرد: در بودجه شهرداری تهران سهم ویژهای برای پروژههای توسعه محلهای و کوچک مقیاس دیده شده که با اجرای این پروژه ها، شرایط بهتری در زندگی شهری فراهم خواهد شد.توسعه پایدار شهری از اهمیت بسیاری برخوردار است و به معنای تحقق تعادل بین اقتصاد، اجتماع و محیط زیست است.
شهردار ناحیه یک شهرداری منطقه ۷ گفت: برنامه ریزی محله محور و برنامه ریزی مشارکتی دو الگوی مهم در توسعه محله ها برای حصول توسعه پایدار شهری می باشند. برنامه ریزی محله محور با تاکید بر شناخت و درک عمیق از ویژگی ها و نیازهای محله و شهروندان آن، برنامه ها و طرح های توسعه را ارائه می دهد و بر این اصل تاکید دارد که هر محله دارای یک شخصیت و جایگاه منحصر به فرد و نیازهای خاص خود است که برنامه ریزی ها باید متناسب با شرایط آن محله انجام شود. برنامه ریزی مشارکتی با فراهم کردن فرصت های مشارکت مستقیم شهروندان و نهاد های محلی در فرآیند تصمیم گیری، باعث افزایش ارتباطات اجتماعی و ایجاد احساس مسئولیت در جامعه محلی شود.
وی تاکید کرد: پیاده روسازی خیابان سلمان فارسی یکی از چندین پروژه توسعه محله ای در این ناحیه است که عملیاتی از قبیل کفپوش بتنی و طوقه چینی از تقاطع خیابان حق پرست تا خیابان یزدی به اتمام رسیده و همکارانم در حال ادامه اجرای این پروژه در تقاطع کوچه قبادوز تا کوچه یزدی هستند.