به گزارش وطن شهر و به نقل از شهر، شورای معاونین فنی و عمرانی شهرداری تهران، با حضور «معاون شهردار تهران»، «مدیران عامل سازمانها، شرکت و مدیران کل حوزه فنی و عمرانی» و «معاونین فنی و عمرانی مناطق ۲۲گانه» شهرداری تهران، سهشنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در جلسه مذکور، «تکمیل پروژههای عمرانی در دست اقدام» و ساماندهی پروژهها از حیث اسنادی، همچنین توجه به «نگهداشت شهر از حیث عمرانی» را مهمترین رویکرد در باقیمانده دوره ششم مدیریت شهری برشمرد.
به گفته شعبانی، اهمیت «اجرای پروژههای نگهداشت شهر با بالاترین کیفیت» و نظارت بر فرآیندهای اجرایی بر اساس شاخصهای کیفی، یک راهبرد مدیریتی به ویژه در حوزه فنی و عمرانی محسوب میشود. بر این اساس، ماهیت پروژههای نگهداشت ایجاب میکند، به طور مستمر و مداوم نسبت به حسن انجام آنها اهتمام لازم وجود داشته باشد.
معاون شهردار تهران، ارزیابی کمی و کیفی پروژهها و عملکرد همکاران در معاونتهای فنی و عمرانی مناطق ۲۲گانه را ضروری برشمرد و خواستار نظارت مستمر در این خصوص شد.
از ۴ میلیون تن آسفالتریزی تا ۲۰۹ پروژه بزرگ عمرانی
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در ادامه به آسفالتریزی بالغ بر ۴ میلیون تن در دوره ششم مدیریت شهری تاکنون اشاره کرد و گفت: ۱۲ هزار میلیارد تومان بابت تولید و اجرای این میزان آسفالت در معابر پایتخت هزینه شده و توفیق در این زمینه محصول همکاری کادر توانمند عمرانی شهرداری تهران است.
شعبانی در بخش دیگری با اشاره به اهمیت تداوم رکوردهای ثبت شده در حوزه پروژههای عمرانی، از زحمات معاون پیشین فنی و عمرانی شهرداری تهران تقدیر کرد.
معاون شهردار تهران، «نقش تسهیلگر و گرهگشای معاونین فنی و عمرانی مناطق ۲۲گانه در رابطه با پروژههای بزرگ عمرانی شهر» را یادآور شد و مسئولیت خطیری را در رابطه با رفع معارضین تأسیساتی، ملکی و به طور کلی سرعت بخشیدن به پروژهها، متوجه معاونین فنی و عمرانی مناطق دانست.
به گفته معاون شهردار تهران، بالغ بر ۲۰۹ پروژه بزرگ مقیاس با محوریت معاونت فنی و عمرانی در دوره ششم مدیریت شهری به بهرهبرداری رسیده و یا در دست اقدام است که پویایی و سرزندگی تهران از حیث عمرانی را نشان میدهد.
مناطق پیشتاز شهرداری تهران در حوزه فعالیتهای عمرانی
در بخش دیگری از جلسه، عملکرد عمرانی مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد، بر اساس تدبیر معاون فنی و عمرانی، مناطق پیشتاز مورد تشویق قرار گیرند.
بر این اساس، مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمانها و مناطق، از اجرای بالغ بر ۱ میلیون و ۴۷۶ هزار تن آسفالت در سطح شهر تهران از ابتدای سال جاری خبر داد و به سهم ۷۹ درصدی مناطق ۲۲گانه، معادل ۱ میلیون و ۱۶۵ هزار تن، از این میزان آسفالتریزی اشاره کرد. ۲۱ درصد نیز توسط سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، برای بهسازی بزرگراهها و معابر اصلی استفاده شده است.
بر اساس گزارش ارائه شده، از کل آسفالت اجرا شده در پایتخت، ۱۵ درصد آسفالتریزی در بزرگراهها و ۸۵ درصد در معابر اصلی و فرعی اجرایی شده است.
به گفته امانی، «۸۰ درصد آسفالت توزیع شده در سطح مناطق ۲۲گانه به شیوه مکانیزه» و مابقی به شیوههای نیمه مکانیزه، روکش دستی و لکهگیری بوده است. در مناطق ۲۲گانه از ابتدای سال، بالغ بر ۵۷۲۳۵ نقطه لکهگیری شده و «مرمت و بهسازی روکش آسفالت ۳۷۵۰ معبر» در سطح شهر تهران انجام شده است.
در ادامه و بر اساس برنامه سال ابلاغ شده به هر یک از مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، منطقه ۲۲ شهرداری تهران به عنوان «رتبه برتر در میزان آسفالتریزی» معرفی و منطقه ۲۱ با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی «پیشتاز در انجام پروژههای عمرانی» سال جاری شناخته شد. منطقه ۱ نیز با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، «پیشتاز در تحقق سهم سال پروژههای احداثی» معرفی شد.
بر اساس گزارش مذکور، منطقه ۱۴ شهرداری تهران «رتبه برتر در میزان اجرای نهر و جدول معابر» را به خود اختصاص داد، منطقه ۱۰ به عنوان «پیشتاز در میزان پیادهروسازی» و منطقه ۹ «برتر در میزان مناسبسازی معابر» شناخته شدند.
به گفته امانی، ارزیابیهای صورت گرفته بر اساس برنامه سال هر یک از مناطق بوده و مناطقی نظیر ۲، ۴ و ۵ شهرداری تهران با توجه به وسعت و حجم فعالیتشان، اقدامات گستردهای در حوزه پروژههای نگهداشت انجام دادهاند.
در ادامه، مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی شهرداری تهران، با اشاره به اهمیت برنامهریزی عملیاتی و منسجم برای سال آتی، خواستار دقت نظر معاونین فنی و عمرانی مناطق ۲۲ گانه برای تدوین نقشه راه آتی مناطق در خصوص پروژههای عمرانی سال ۱۴۰۴ شد.
به گفته امانی، از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۵۴۵ کیلومتر مربع پیادهروسازی در سطح شهر تهران انجام شده است. میزان پیادهروسازی تجمیعی در تهران از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری، بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع بوده است.
همچنین، در سال جاری بیش از ۴۹۸ کیلومتر نهر و جدول، در سطح معابر اجرا شده و به صورت تجمعی در این دوره مدیریت شهری، بالغ بر ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع نهر و جدول انجام شده که توجه به پروژههای نگهداشت در حوزه عمرانی را نشان میدهد.