• امروز : دوشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024

محل تخلیه زباله از «خلازیر» جابجا شود

  • کد خبر : 8675
محل تخلیه زباله از «خلازیر» جابجا شود

شهردار منطقه ۱۹ تهران با اشاره به دو لکه ۴۵ هکتاری تخلیه زباله در محله خلازیر و لزوم جابجایی محل تخلیه زباله، در عین حال بر لزوم تبدیل ناحیه سه منطقه ۱۹ شهرداری تهران به ناحیه ویژه تاکید کرد. به گزارش وطن شهر و به نقل از ایسنا، تورج فرهادی در یکصد و هشتاد و […]

شهردار منطقه ۱۹ تهران با اشاره به دو لکه ۴۵ هکتاری تخلیه زباله در محله خلازیر و لزوم جابجایی محل تخلیه زباله، در عین حال بر لزوم تبدیل ناحیه سه منطقه ۱۹ شهرداری تهران به ناحیه ویژه تاکید کرد.

به گزارش وطن شهر و به نقل از ایسنا، تورج فرهادی در یکصد و هشتاد و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا از ناحیه سه این منطقه با بیان اینکه خلازیر زمانی نجات پیدا خواهد کرد که محل تخلیه نخاله از منطقه جابجا شود، گفت: در این ناحیه دو لکه ۴۵ هکتاری و در مجموع ۹۰ هکتاری داریم که در ید ضایعات فروشان هستند؛ این افراد متأسفانه اصلا رعایت چارچوب های شهری را نمی کنند و بیشترین اموال سرقتی تهران در این محل به فروش می رسد. هیچ راهی نداریم جز اینکه ضایعات را از محل منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه تمام زباله هایی که در این فضا جمع می شود در ابعاد بسیار بزرگ در انتهای محله خلازیر تخلیه می‌شود افزود: در این فضا شبکه فاضلاب نداریم و زباله ای هم که تخلیه می شود، آتش می زنند. این اتفاق به یک دهم رسیده اما اجازه نمی دهد که این فضا شکل شهری به خود بگیرد و همه به خود اجازه می دهند که تخلیه زباله را در این محله انجام دهند.

وی ادامه داد: این اتفاقات باعث شده ظاهر منطقه همواره نامرتب باشد و مردم همیشه در رنج و عذاب باشند. در توافقی که شهردار تهران داشته پیگیری می کنیم که این دو لکه جابجا شوند.

فرهادی با بیان اینکه قرار بر این شد این فضا به کاربری های دیگر شهری تبدیل و تفکیک زباله به خارج از شهر منتقل شود، گفت: ما نیاز به حمایت داریم تا حل این چالش امسال به نتیجه برسد و اگر مشکل رفع شود، منطقه ۱۹به یکی از بهترین مناطق شهری تهران  تبدیل خواهد شد و می توانیم فضاهای اقتصادی را در منطقه ایجاد کنیم.

شهردار منطقه ۱۹ با اشاره به ساخت و سازهای غیرمجاز و شرایط سخت برخورد با آنها، تاکید کرد: متأسفانه افراد به سختی راضی می شوند تا شهردار ناحیه سه باشند؛ رئیس اداره شهرسازی ناحیه هم گفته یک ماه در این جایگاه خواهد ایستاد اما تقاضای جدی داشته که پس از آن نمی تواند در ناحیه باشد.

وی افزود: این حق قانونی افراد است که مسئولیتی را نپذیرند؛ تقاضای بنده این است که یا ناحیه به دو قسمت تقسیم شود و یا به عنوان ناحیه ویژه معرفی شود.

فرهادی با بیان اینکه از یک ماه پیش یک مورد ساخت و ساز غیرمجاز هم نداشته ایم، گفت: به دنبال این هستیم که شرایط را مدیریت کنیم و دو لکه تخلیه نخاله به نتیجه برسد. برای اتصال لوله های فاضلاب به تصفیه خانه نیز پیگیری های لازم را انجام می دهیم.

وی با اشاره به اینکه منطقه ۱۹ به دلیل فضاهای باز زیادی که دارد نیازمند اعتبارات ویژه ای برای آماده سازی زیرساخت‌هاست، ادامه داد: این زیرساخت‌ها می‌تواند شرایطی را ایجاد کند که ناحیه سه آماده اتفاقات ویژه‌ای شود.

شهردار منطقه ۱۹ با تأکید بر اینکه ما کوتاه نیامدیم و کار خود را انجام می‌دهیم، گفت: تا وقتی تخلیه نخاله ادامه داشته باشد، وضعیت به همین شکل ادامه خواهد یافت.

وی همچنین تاکید کرد: از لحاظ سرانه‌های فضای سبز و سرانه ورزشی، ناحیه سه وضعیت خوبی دارد اما مردم توان مالی استفاده از زمین‌ها و سالن های ورزشی را ندارند و نیاز است که توجه خاصی به مردم منطقه شود و تخفیف هایی را در نظر بگیریم که مردم بتوانند از اماکن ورزشی استفاده کنند.

همچنین پرویز سروری – نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران از جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در خلازیر به عنوان اقدامی ارزشمند یاد کرد و گفت: کار در منطقه بسیار سخت است و اشکال در کار ماست. ناحیه سه را نمی توان مساوی با دیگر نواحی دانست و باید به اندازه چند ناحیه در آن توان به کار گرفت. باید امتیازات ویژه‌ای را برای شهردار ناحیه سه منطقه ۱۹ در نظر گرفت. یا سطح سازمانی این شهردار باید ارتقاء پیدا کند و یا امتیازاتی برای افزایش رغبت شهردار ناحیه ایجاد شود.

در ادامه این جلسه مجید باقری معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران نیز گفت: چند ناحیه تهران به زودی به ناحیه ویژه تبدیل خواهند شد.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران گفت: باید جابجایی‌های مدیریتی نیز انجام شود؛ نمی شود عده ای لای پر قو بخوابند و عده‌ای میان زباله‌ها.

وی افزود: در برنامه هفتم توسعه آنچه را که دولت ارائه داده و تأیید شده این است که تمام چاه های آب در بوستان ها به وزارت نیرو منتقل شود و مسئله این است که درختان چگونه قرار است آبیاری شوند.

مهدی عباسی – رئیس کمیسیون شهرسازی شورا نیز تأکید کرد: باید سیاست احداث تصفیه خانه ها را در تهران عملیاتی کرد؛ ما در تنش آبی قرار داریم و حفاظت از منابع آبی برای آیندگان امری ضروری است.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۳۰ قرار بود که گرسنگی ریشه کن شود اما از سال ۲۰۱۹ تاکنون ۱۵۰ میلیون نفر به جمعیت گرسنگان در جهان اضافه شده اند.

حبیب کاشانی خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران هم با اشاره به طرح شکایت علیه دو تن از شهرداران برای حفر چاه در بوستان ها، تاکید کرد: به دلیل کار درست، مجبوریم سند برای آزادی شهرداران‌مان بگذاریم در حالیکه باید این اقدامات حمایت شود.

لینک کوتاه : https://vatanshahr.ir/?p=8675
 

برچسب‌ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.