به گزارش وطن شهر و به نقل از همشهری آنلاین، محمدامین توکلیزاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، دراین مراسم با اشاره به اهمیت تلاقی چندین مناسبت و رویداد مهم گفت: تلاقی این مناسبتها ختم شد به این جلسه مبارک. شاید آن شبی که کنار هم خبرها را مرور میکردیم، باورمان نمیشد که سید مقاومت از میان ما پر کشیده است و در حیرت مانده بودیم که چگونه این موضوع را پیش ببریم. اما خداوند ما را راهنمایی کرد به آغاز نصرالله، که تبدیل به یک پویش شد به نام تا انقلاب مهدی. اینها همه برخاسته از فرهنگی است که امام به ما هدیه داد؛ برکتی که بسیاری از ملتها از آن بیبهرهاند، اما امام دنیایی بزرگ و پرامید را برای ملت ایران گشود.
وی در ادامه به تأثیرگذاری شخصیتهای فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: بعد از شهادت سیدمرتضی آوینی، مناظرهای در میان اهالی هنر شکل گرفت که بسیار بهیادماندنی بود. اگر امروز دلتنگ شاعران بزرگ خود میشویم، حضور استادانی چون میرشکاک میتواند این دلتنگی را کاهش دهد. در این سالن، سرمایههای ارزشمندی گرد هم آمدهاند، سرمایههایی که به ما کمک میکنند تا هویت خود را بازسازی کنیم.
توکلیزاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جایگاه یوسفعلی میرشکاک در حوزه اندیشه و ادبیات گفت: وجه باطنگرایی میرشکاک، وجهی تکاندهنده است که حتی غافلانی مثل من را نیز بیدار میکند و تلنگرهایی میزند که دنیا در برابر ما چگونه شکل گرفته است.
جواد حیدری، رئیس مجمع شاعران انقلاب، نیز در این مراسم اظهار کرد: سعی مان بر این بوده که در ایام دهه فجر این برنامه را برگزار کنیم و معاونت فرهنگی شهرداری تهران نیز به یاری ما آمدند و در این شبهای شعر انقلاب ما را همراهی کردند.
وی افزود: امسال یک فراخوان داشتیم با عنوان «تا انقلاب مهدی» که علیرغم فرصت کوتاهی که برای ارسال آثار وجود داشت، ۲۰۶ شاعر برای امشب اثر ارسال کردند و در مجموع حدود ۵۰۰ اثر دریافت شد.
در بخشی از این مراسم یوسفعلی میرشکاک و دیگر شاعران به خواندن اشعار خود پرداختند و در ادامه از شرکت کنندگان در فراخوان قدردانی شد.