به گزارش وطن شهر و به نقل از شهر، محمد امین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در دویست و نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شورا در شکل گیری و حمایت قرارگاه اجتماعی نقش جدی داشته است، اظهار کرد: مهمترین موضوع کشور رفع آسیب های اجتماعی است و رهبر معظم انقلاب ۶ جلسه چند ساعته در سالهای قبل در این خصوص برگزار کردند.
وی ادامه داد: بعد از آن جلسات قرارگاه اجتماعی کشور شکل گرفت و در شهرداری نیز در دوران آقای قالیباف زیرساخت های خوبی تشکیل و قدم های خوبی برداشته شد اما بعد از مدتی این اقدامات رها شد.
توکلی زاده با بیان اینکه عدد ۱۰ هزار معتاد متجاهر در تهران که سالهای قبل توسط مقام معظم رهبری اعلام شده بود به دلیل رهاشدگی به ۲۵ هزار نفر افزایش یافت، تصریح کرد: ما از مشکل به بحران رسیدیم و تصاویری توسط رسانه ها در تجمعات در شوش، هرندی و خاک سفید و دیگر محدوده ها منتشر می شد و این تجمعات بدون واهمه و عادی شده بود.
وی همچنین تصریح کرد: ما برای این قشر از جامعه تدبیر می کنیم که سرآمد این رویکرد، شهر انسان محور و بر اساس انسان است. این مزیت ما بر دیگر کشورها محسوب می شود و خوشبختانه این تفاوت نگاه در مدیریت شهری وجود داشت و از همان سرآغاز کار همتی شکل گرفت که موانع را برطرف کنیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه هیچ یک از دستگاه ها به تنهایی نمی تواند این معضل را برطرف کند و نیاز است که همه کنار هم قرار بگیرند، یادآور شد: در روزهای سخت کرونا که امکان فعالیت های فرهنگی و اجتماعی نبود، با همین نگاه قرارگاهی و هم افزایی توانستیم از بحران عبور کنیم و در شهرداری تهران تمام مجموعه ها در اختیار واکسیناسیون قرار گرفت.
وی با اعلام اینکه از همین مسیر الگو گرفته شد و قرارگاه اجتماعی با حضور ۱۴ دستگاه و برگزاری ۳۸ جلسه و ۳۸۰ مصوبه تشکیل شد و ادامه یافت، خاطرنشان کرد: مهمترین موانع ما در این زمینه، زیرساخت بود و مطالعاتی که انجام می دادیم در مورد معتادان متجاهر بود. برای ماده ۱۶ باید ضوابطی شکل می گرفت و برای اولین بار ۱۱ مرکز ماده ۱۶ با هشت هزار و ۷۰۰ تخت راه اندازی کردیم.