• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024

جمع‌آوری بالغ بر ۵۰۰ آسیب‌دیده اجتماعی در منطقه یک از ابتدای سال

  • کد خبر : 25764
جمع‌آوری بالغ بر ۵۰۰ آسیب‌دیده اجتماعی در منطقه یک از ابتدای سال
نشست رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی منطقه یک با حضور معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری، نمایندگان دستگاه قضا، بهزیستی، فاتب و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.

به گزارش وطن شهر و به نقل از شهر، سیدمهدی صباغ شهردار منطقه یک تهران در نشست رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی منطقه یک با اشاره به اینکه پل صدر پروژه فاخری است که شاید کمتر در کشور دیده شده باشد، بیان کرد: املاک باقی‌مانده در اطراف پل و اختلاف ارتفاعاتی که در کنار پل ایجاد شد، خود تبدیل به یک نقطه بی دفاع و مامن آسیب‌های اجتماعی شده است. از ابتدای ورود با رصدی که انجام شد و پیگیری‌هایی که صورت گرفت، به این نتیجه رسیدیم که باید به موضوع ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در این منطقه ورود کنیم.

جمع‌آوری بالغ بر هزار و ۵۰۰ آسیب‌دیده اجتماعی در منطقه یک

صباغ با تاکید به اینکه ورود خوبی به آسیب‌های اجتماعی در منطقه صورت گرفت، ادامه داد: از ابتدای سال ۵۱۰ فرد آسیب‌دیده را جمع‌آوری کرده ایم. البته در دو سال اخیر بالغ بر هزار و ۵۰۰ فرد آسیب‌دیده جمع‌آوری و ساماندهی شده اند.

شهردار منطقه یک تاکید کرد: تیم منطقه با تعامل دادستانی، دادگستری و تمام دست‌اندرکاران انتظامی و مجموعه‌های حوزه آسیب‌های اجتماعی همکار و همراه هستند تا اتفاقات خوبی را رقم زنند.

عسگر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری در این نشست اظهار کرد: کارهای ارزشمندی انجام شده است. منتهی نسبت به آنچه که باید رخ دهد، فاصله داریم. برای پوشش این فاصله باید به یکدیگر کمک کنیم.
وی با اشاره به اینکه در تاریخ این کشور سابقه ندارد دستگاه قضایی مثل این دوره در کنار مدیریت شهری باشد و تمام ظرفیت‌خود را در اختیار آنها گذاشته باشد تا کارها پیش روند، بیان کرد: دادستانی استان تهران و دادستانی کل با تمام قدرت در کنار شهرداری تهران و شهرداران مناطق ایستاده اند.

راه‌اندازی سامانه نوماند کار باارزشی است که تهران را در کشور الگو می‌کند

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که ما در وزارت دادگستری در کنار آسیب‌های اجتماعی بسیار نگران آن هستیم، بحث پدیده شوم زباله‌گردی است. این پدیده شوم بستر بسیاری از زشتی‌های دیگر است و به راحتی در قاب دوربین شکار می‌شود و مورد سواستفاده در حوزه حقوق بین‌الملل قرار گرفته و قرار می‌گیرد.
جلالیان با اشاره به اینکه راه اندازی سامانه نوماند کار با ارزشی است که رخ داده است، اظهار کرد: اگر مقداری تلاش شود تهران می تواند در این زمینه الگو شود. تفکیک از مبدا بسیاری از مشکلات را کاهش می‌دهد.
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری در پایان خاطرنشان کرد: معتقد هستم که تمام‌ آسیب‌های اجتماعی، نقض حقوق شهروندی است. خصوصا پدیده شوم زباله‌گردی که در کنارش ده‌ها آسیب ظهور پیدا می‌کند و بستر آسیب‌های دیگر است، صراحتا نقض حقوق بشر و کرامت انسانی و… است، لذا برای رفع این موارد باید هرچه در توان داریم، بگذاریم.
عبدالمجید رحمانی، دبیر مرکز رصد، پایش و آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران هم در این نشست اظهار کرد: در دولت شهید رییسی؛ اصل ۱۲۷ که جزو اختیارات رئیس جمهور و هیئت وزیران بود به شهردار تهران سپرده شده بود. دکتر پزشکیان در دولت جدید آن را استمرار داد و حکم همچنان پابرجاست و اختیارات رئیس‌جمهور و هیئت وزیران در موضوعاتی اعم از اعتیاد، متکدیان، کودکان کار، حاشیه‌نشینی و مفاسد اخلاقی به شهردار تهران تنفیض شده است.
وی افزود: پیرو این حکم، جلسات قرارگاه اجتماعی که در مرکز رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی استان تهران برگزار می‌کنیم را با هماهنگی‌ مجموعه دستگاه قضا در مناطق نیز برگزار می‌کنیم که بتوانیم ساختار و تصمیماتی که در مرکز رخ می‌دهد را به صورت هماهنگ‌تر پیش ببریم و با همکاری دستگاه‌ها بتوانیم مشکلات اصلی را رفع کنیم.
رحمانی در ادامه با پرداختن به هم‌افزایی بین دستگاه‌ قضا و شهرداری تهران گفت: سایر دستگاه‌ها نیز مثل فراجا و بهزیستی بسیار پای کار هستند. حضور همه این اعضا در مناطق هم کمک بسیاری می‌کند که مشکلات سریع تر مرتفع شود.

ادامه دارد…

لینک کوتاه : https://vatanshahr.ir/?p=25764
 

برچسب‌ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.