• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024

تا یک ماه آینده خیابان دستغیب و میدان جی بازگشایی می‌شود

  • کد خبر : 26270
تا یک ماه آینده خیابان دستغیب و میدان جی بازگشایی می‌شود
شهردار منطقه ۱۰ با بیان اینکه تا یک ماه آینده بازگشایی خیابان دستغیب و میدان جی انجام خواهد شد، گفت: در پروژه شاخه شرقی یادگار امام(ره) درنهایت میدان جی به میدان ۹ دی در انتهای نواب متصل می‌شود.
به گزارش وطن شهر و به نقل از شهر، نشست خبری مهدی اخ‌الصنایع شهردار منطقه ۱۰ با خبرنگاران حوزه شهری، صبح امروز – چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳- در محل ساختمان شهرداری این منطقه برگزار شد.
شهردار منطقه ۱۰ در ابتدای این نشست اظهار کرد: مساحت منطقه ۸۱۷ هکتار با جمعیت تقریبی ۳۵۰ هزار نفر است که پرتراکم ترین منطقه تهران با سه ناحیه و ۱۰ محله است. منطقه ۱۰ بیشترین بافت فرسوده را به میزان ۵۶ درصد دارد و همچنین حدود ۱۷ درصد بافت ناپایدار دارد.

نوسازی ۶۲ درصد از مجموع بافت فرسوده و ناپایدار منطقه

وی افزود: از مجموع بافت فرسوده و ناپایدار منطقه حدود ۶۲ درصد آن درمجموع نوسازی شده است. حدود ۲۵ درصد مساحت منطقه را معابر منطقه تشکیل داده و ۶ بیمارستان و سه خط مترو دارد و در آینده در خط ۱۱ حدود ۴ ایستگاه در منطقه خواهد داشت.
اخ‌الصنایع ادامه داد: مهمترین موضوعی که در منطقه ۱۰ دنبال کردیم محدوده میدان جی و شاخه شرقی پروژه یادگار امام (ره) است که سالها معطل مانده بود. میدان جی درواقع محدوده شاخه شرقی، غربی و جنوبی پروژه یادگار است. با پیگیری‌های انجام شده توانستیم این محور را در این دوره در کمیسیون ماده پنج مصوب کنیم و گذر شاخه از ۶۵ متر به ۳۰ متر تقلیل پیدا کرده و این موضوع در کمیسیون ماده پتج در حال پیگیری است. برای اینکه بتوانیم خدماتی را برای شهروندان ایجاد کنیم این کار را انجام دادیم.

تملک ۲۸ پلاک طی ۴۵ روز آینده در پروژه شاخه شرقی پروژه یادگار امام(ره)

شهردار منطقه ۱۰ اضافه کرد: بیش از ۱۰۴ پلاک را باید در این پروژه تملک کنیم که ۲۸ پلاک در میدان جی در حال توافق است و تا ۴۵ روزه آینده این ۲۸ پلاک تملک می شود و تا پایان سال همه پلاک ها تملک می شود. درکل ۱.۵ همت میزان بودجه تملک این پلاکهاست. میدان جی تبدیل به کارگاه شده در حال حاضر مسدود است و تا یک ماه آینده بازگشایی خیابان دستغیب و میدان جی انجام خواهد شد. در پروژه شاخه شرقی یادگار در نهایت میدان جی به میدان ۹ دی در انتهای نواب متصل می شود.
وی درخصوص معضل پارکینگ در منطقه توضیح داد: زمانی که مدیریت منطقه را تحویل گرفتیم حدود ۱۵۳ پارکینگ ساخته شده داشتیم و با اقدامات انجام شده دو مورد پارکینگ طبقاتی شامل پارکینگ گلستان با ۲۸۳ واحد ظرفیت و در ۱۰ طبقه و پارکینگ زیرسطحی اعتماد با ۴ طبقه منفی با ظرفیت ۲۸۵ واحد ظرفیت در حال احداث است. امیدواریم تا پایان این دوره مدیریت شهری بتوانیم ۳هزار پارکینگ در منطقه ۱۰ داشتیم باشیم. درخواست مجوز احداث پارکینگ ۱۰ طبقه جیحون و میمنت را نیز در منطقه داریم و تا پایان دوره با ساخت و اورهال سایر پارکینگ‌ها، سه هزار واحد پارکینگ خواهیم داشت.
اخ‌الصنایع عنوان کرد: در بحث فضای سبز، در این منطقه در سه سال گذشته چند پارک ازجمله باغ نظر، بوستان شهدای خدمت و بوستان جعفریان احیا و احداث شده و یا در دست اقدام است. ۲ بوستان دیگر را در حال تملک داریم و امیدواریم تا پایان دوره بتوانیم سرانه منطقه ۱۰ را به ۳.۲ متر مربع برسانیم. زمانی که منطقه را تحویل گرفتیم این عدد حدود ۲.۵ متر بود و در حال حاضر ۲.۹ متر است.

شهردار منطقه ۱۰ با بیان اینکه هر باغی که در منطقه ۱۰ به عنوان کاربری فضای سبز بوده را دنبال کردیم، یادآور شد: در منطقه زمینی نداریم که به عنوان فضای سبز موجود باشد و شهرداری منطقه نسبت به آن اقدامی نکرده باشد. همچنین در بحث پسماند، مرکز نیمه مکانیزه پسماند به متراژ ۱۲۰۰ متر، اورهال، نوسازی و احداث شده است. علاوه بر این در موضوع بازگشایی خیابان امام خمینی (ره)، دو ملک را داشتیم که در خیابان بودند و متصرف بودند که کار تملک و تخریب آنها انجام شد و گره ترافیکی خیابان امام خمینی نیز رفع شد.

وی بیان کرد: حدود ۸ هزار معضل و مشکل را در طرح ۳۶۰ درجه به صورت نقطه‌ای پیگیری و مرتفع کردیم. همچنین در طرح من شهردارم بیش از ۵۵ هزار نفر شرکت کردند و بیش از ۴۰۰ پروژه در این طرح مطرح شد که این ۴۰۰ پروژه به پایان رسید.
اخ‌الصنایع تاکید کرد: با تعاملی که با شرکت آب و فاضلاب داشتیم بیش از ۹۸ درصد انشعابات و لوله گذاری فاضلاب در منطقه انجام شده است. نقطه ای در سه راه آذری داشتیم که پروژه یادگار و خط ۱۱ مترو در آن واقع شده که فاضلاب از آنجا عبور می کرد و این کار نیز پیگیری شده و با اتمام آن انشعابات فاضلاب در منطقه به صددرصد می رسد.

بازگرداندن ۶۰۰ میلیارد تومان از اموال شهر

شهردار منطقه ۱۰ گفت: اعاده مالکیت به متراژ ۶ هزار و ۱۰۰ متر به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان را در بحث پاساژ میلاد قائم داشتیم که آن را به نفع شهروندان به اموال شهر برگرداندیم. همچنین در حوزه شهرسازی در سه سال گذشته یک‌هزار و ۴۴۴ صدور پروانه داشتیم که منجر به نوسازی هفت هزار و ۴۱۲ واحد مسکونی در منطقه شده است‌.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته رکورد ۱۰ ساله در منطقه در بحث صدور پروانه شکسته شد، افزود: ۲۸ هزار و ۹۰۰ متر از معابر منطقه با صدور پروانه در سه سال گذشته آزاد شده و در اختیار شهروندان قرار گرفته است.
اخ‌الصنایع درباره سایر اقدامات انجام شده در منطقه ۱۰ توضیح داد: تقلیل عرض گذر خیابان کمیل را داریم که باید در کمیسیون ماده پنج مصوب کنیم. در محدوده بریانک، پهنه محله قلعه بریانک از R۱۱۲ به R ۱۲۲ تغییر پیدا کرده و نوسازی ویژه ای در قلعه بریانک خواهیم داشت و در انتهای مالک اشتر نیز تغییر پهنه را برای نوسازی بافت فرسوده داریم.
شهردار منطقه ۱۰ بیان کرد: در خیابان قزوین گاراژهای قدیمی داریم که در این سالها نوسازی و بهسازی نشده بودند و در بحث تغییر پهنه از S به M کارها را دنبال کردیم که بخشی از آنها در کمسیون ماده پنج مصوب شده و مابقی نیز در حال پیگیری است. بیش‌ از ۵۰ پرونده در این موضوع در سازمان نوسازی داریم و بحث مشوق ها و سرمایه گذاری برای نوسازی و بهسازی در این زمینه نیز در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: در بحث ایمن سازی در منطقه، تعطیل شدن بیمارستان لولاگر انجام شد که البته این کار حدود دو سال طول کشید. این بیمارستان در بحث ایمنی دچار مشکل بود. الان درمانگاه این بیمارستان و ساختمان پزشکان آن در ۱۰ طبقه فعال شده است. در سه فاز، بحث ایمنی این بیمارستان را دنبال می کنیم و قرار شده که پروانه آن صادر و این موضوع در حساب های فی مابین شهرداری وزارت علوم دیده شود. امیدواریم پروانه آن را صادر کنیم. قرار است هم بیمارستان و هم مرکز آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در این پروژه دیده شود.

کاهش ۵۰درصدی تصادفات در پی اصلاحات هندسی

اخ‌الصنایع درخصوص موضوعات مربوط به ایمنی عنوان کرد: رفع خطر گود بهنود درحال پیگیری است. در مساله گود بهنود دنبال این هستیم که زمین را به شهروندان برگردانیم چرا که مالک پاسخگوی این پروژه نیست. همچنین سال گذشته ۵۰ درصد کاهش تصادفات را به دلیل انجام اصلاحات هندسی در منطقه داشتیم.
وی با بیان اینکه ۸۹ ساختمان ناایمن در منطقه شناسایی شده و بحث های حقوقی آن دنبال می شود، اضافه کرد: بیشتر این ساختمان های ناایمن ساختمان های متعلق به اشخاص حقیقی است و ساختمان دولتی در بین آنها کم است. دو بیمارستان آزادی و میمنت در این بین وجود دارد که اخطارهای لازم برای ایمن سازی آنها داده شده است. در واقع این ۸۹ مورد و اخطار شامل ۷۴ مورد مسکونی، ۵ مورد بیمارستانی و ۱۰ مورد تجاری است.
اخ‌الصنایع درباره سایر موضوعات و اقدامات منطقه ۱۰ هم اظهار کرد: نظر وزارت میراث این است که ساختمان دوم وزارت میراث در محدوده ساختمان وزارتخانه در منطقه ۱۰ ساخته شود و جواز آن صادر خواهد شد.
وی همچنین گفت: در این دوره ۷۳ هزار تن آسفالت در منطقه ریخته شده است و در ۱۰ بوستان بحث مخزن ذخیره آب را داشتیم.
شهردار منطقه ۱۰ یادآور شد: پیشرفت فیزیکی پروژه های مستمر و غیرمستمر منطقه برای امسال، ۵۵ درصد است. همچنین برای سال آینده در طرح من شهردارم آمادگی اینکه بیش از ۳۰۰ پروژه را احصا و دنبال کنیم، وجود دارد.
وی درباره بوستان چناران و حفظ آن در پروژه یادگار توضیح داد: حداکثر تلاش این بود که بوستان چناران با تغییر مسیر حفظ شود و درواقع این بوستان باقی می ماند و رینگ دور میدان جی از اطراف این بوستان عبور خواهد کرد. در واقع این بوستان و درختان چنار آن در پروژه یادگار حفظ خواهند شد.
اخ‌الصنایع افزود: برای بانوان منطقه ساخت مجوعه شهردخت را داریم که تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. دوره های مختلف توانمندسازی را با شناسایی بانوان سرپرست خانوار داشتیم.
شهردار منطقه ۱۰ در پایان در مورد احداث مسکن استطاعت پذیر با بیان اینکه در پروژه های مختلف این‌ موضوع را در نظر گرفتیم اما در اجرای این طرح سهم مناطق بزرگتر بیشتر است، خاطرنشان کرد: از مجموعه های مختلف خواهش کردیم که زمین های خود را در اختیار منطقه قرار دهند و یکی از اتفاقات خوب این است که بعد از منطقه ۵ بیشترین سهم خرید و فروش مربوط به منطقه ۱۰ است.
لینک کوتاه : https://vatanshahr.ir/?p=26270
 

برچسب‌ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.