به گزارش وطن شهر و به نقل از ایسنا، صبح امروز با حضور عزتالله اکبری تالارپشتی نماینده مردم تهران در مجلس شواری اسلامی- مصطفی فاطمی، مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری “پنجمین دوره نمایشگاه تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، کافی شاپ و هتل و پنجمین دوره جشنواره غذا و نوشیدنی های سرد و گرم ایرانی در محل نمایشگاه های بین المللی شهرآفتاب آغاز به کار کرد.
تعداد ۱۱۰ شرکت در فضایی به مساحت بیش از ۱۶ هزار متر مربع، آخرین دستاوردها و تکنولوژی های خود را به نمایش گذاشتهاند که نسبت به سال گذشته بیش از ۵۰ درصد رشد داشته است.
کالاهای این نمایشگاه شامل، تجهیزات پخت غذا، تجهیزات آماده سازی، تجهیزات سرو غذا، تجهیزات انبار و نگهداری، تجهیزات کافی شاپ، بسته بندی و ظروف یکبار مصرف، تجهیزات الکترونیکی و نرم افزاری رستوران، دکوراسیون، مبلمان رستوران، ظروف رستورانی و… است.
همزمان با نمایشگاه، اولین دوره جشنواره گاسترونومی غذا و نوشیدنی برگزار می شود که این دو رویداد مکمل هم بوده مخاطبین مشترکی دارند و هم افزایی هر دو رویداد را در بر خواهد داشت.
این نمایشگاه تا ۲۳ تیرماه از ساعت ۱۰ صبح لغایت ۱۸ بعد از ظهر در محل نمایشگاه های بین المللی شهرآفتاب میزبان علاقه مندان و متخصصین است.