• امروز : دوشنبه - ۱۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 7 April - 2025

بازسازی خط یک مترو با توان داخلی و شرکت‌های دانش بنیان

  • کد خبر : 31363
بازسازی خط یک مترو با توان داخلی و شرکت‌های دانش بنیان
محسن هرمزی گفت: هشت کیلومتر از بخش جنوبی خط یک متروی تهران در تعطیلات سال جدید به‌طور کامل مورد بازسازی قرار گرفت. این کار در تاریخ متروی پایتخت بی‌سابقه است.

به گزارش وطن شهر و به نقل از شهر، محسن هرمزی در سیصد و چهاردهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش بازسازی خط یک مترو تهران در ایام نوروز، اظهار کرد: کارویژه ای در حوزه بهره‌برداری مترو و بازسازی بخش جنوبی خط یک انجام شده که گزارشات کامل را با جزئیات بیشتر ارائه خواهد داد.

وی با بیان اینکه خط یک مترو از سال ۱۳۸۱ به بهره برداری رسیده بود، خاطرنشان کرد: هیچ تعمیرات و نوسازی در طول این سالها انجام نشده بود. این بهسازی باید هرچند سال یکبار انجام شود تا نواقص از بین برود اما در طول عمر مترو چنین اتفاقی نیفتاده بود. به دلیل سختی کار این اقدام در دوره های قبل انجام نشده بود.

هرمزی با اعلام اینکه تمام ریل ها جمع آوری و ریل جدید از ذوب آهن اصفهان تأمین و جایگزین شد، تصریح کرد: هشت کیلومتر روسازی در ۲۰ روز انجام شد که در نوع خود بی نظیر بود. شهرداری با همت معاونت فنی و عمرانی اقدام مهمی را انجام داد که کمتر در مورد آن توضیح داده شد.

وی با تأکید بر اینکه به گفته یکی از معاونین اسبق حمل و نقل و ترافیک، جسارت اجرای این طرح در گذشته وجود نداشت، یادآور شد: مجموعه های پیمانکاری و شرکت بهره برداری مترو تهران اقدام ویژه ای انجام داد و امروز یک خط نوسازی شده کامل در جنوب شهر شاهد هستیم. تغییراتی از ایستگاه شوش تا علی آباد نیز باید صورت بگیرد که انجام خواهد شد.

بازسازی مسیر خط یک متروی تهران پس از ربع قرن صورت گرفت

رضا محمدنژاد بیدخت مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه این پروژه از اواخر سال ۱۴۰۲ آغاز شد، اظهار کرد: رقم پیمان نزدیک به ۱۹۰ میلیارد تومان بود.

وی افزود: بازسازی ها باید از ایستگاه شوش تا شهرری انجام می شد که در فاز اول از ایستگاه علی آباد تا شهرری، ریل ها به طور کامل جمع آوری و جایگزین شد.

محمدنژاد بیدخت با بیان اینکه ماشین آلات مورد نیاز تأمین و تمام تمهیدات اندیشیده شد، خاطرنشان کرد: خرابی هایی که پس از نزدیک به ربع قرن عمر، باعث شده بود بخش هایی از این خط کارایی خود را از دست دهد و در همین راستا نسبت به جایگزینی بالاست اقدام کردیم و با این کار، اولین هدف ما افزایش سطح ایمنی و ارتقاء کیفیت خدمات و جلوگیری از ورود آسیب های جدی به ناوگان بود.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: محدودیت هایی در پروژه وجود داشت و تردد کامیون ها در مسیر با مشکل وجود داشت و از سویی دیگر خطوط فشار برق قوی را در طول مسیر شاهد بودیم.

وی ادامه داد: اجرای هشت کیلومتر خط صورت گرفت و این درحالی بود که تنها هزار و ۷۰۰ متر در طول یک سال بهسازی شده بود اما طی ۲۰ روز چهار کیلومتر اجرایی شد. نزدیک به هزار و ۸۰۰ کامیون بالاست وارد محدوده شد و همین میزان بالاست نیز خارج کردیم.

محمدنژاد با بیان اینکه ۱۶ کیلومتر ریل وارد پروژه شد، تصریح کرد: ۳۵ دستگاه ماشین آلات سنگین و ریلی در محدوده فعال بودند و با استفاده از توان مجموعه های دانش بنیان، تست ها دینامیکی انجام شد و باعث شد دانش فنی ارزشمندی به شرکت بهره برداری مترو اضافه شود که در پروژه های بعدی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://vatanshahr.ir/?p=31363
 

برچسب‌ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.