به گزارش وطن شهر و به نقل از اکوایران، احکام مدیران شهرداری تهران یک ساله است . شاید هم کمتر،عمر برخی از مدیران به چند ماه هم نمی رسد . در دوسه روز اخیر دوباره شهردار تهران برخی از مدیرانش را جا به جا کرده و برخی نیز از سازمانها و شرکتها به مناطق رفته اند . شهردار منطقه ۱۲ به منطقه ۱۴ رفت و شهردار منطقه ۱۴ هم به منطقه ۱۶ و شهردار منطقه ۱۶ به منطقه ۶ کوچ کرد . شهردار منطقه ۱۷ به منطقه ۲۰ رفت.
اما عمر یکی از این انتصابات به دو ساعت هم نرسید . صبح امروز سایت روابط عمومی شهرداری تهران اعلام کرد طی حکمی مسعود رنجبریان را به عنوان سرپرست و عضو هیات مدیره شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران معرفی و منصوب شده است . اما دقایقی بعد برخی از کانال های خبری خبر از منتفی شدن این انتصاب دادند . این خبر هم مدتی بعد از سایت خبری روابط عمومی حذف شد . بی آن که توضیحی در این زمینه داده شود.
انتقاد تند عضو شورا به جا به جایی ها در شهرداری
بعد از جا به جایی دوباره مدیران شهرداری ناصرامانی عضو شورای شهر تهران در توییتی نوشت که ۶۲درصد مدیران رده اول شهرداری تهران در دوسال گذشته تغییر کرده اند و متوسط ثبات مدیریتی آنان ۸ ماه بوده است سازمان ها و شرکت های مهم و تخصصی سه مدیرعامل و برخی از مناطق سه شهردار را تجربه کرده اند دوباره موج تغییرات امروز آغاز شده توقع اجرای برنامه ها در چنین سازمانی عبث است.
شهردار تهران در واکنش به سخنان این عضو شورای شهر به رسانه ها گفت قاعدتا در این خصوص اطلاعاتشان نادرست است.ناصرامانی تنها عضو منتقد به جابه جایی مدیران در شهرداری نیست . مدتی پیش علی اصغر قائمی، عضو شورا در تذکری خطاب به شهردار تهران گفته بود: همانگونه که در جریان هستید ماهیت ماموریتهای شهرداری تهران، عمدتا در دو موضوع اصلی قابل دستهبندی است؛ نخست وظائف مربوط به نگهداشت شهر و سپس انجام طرحها و اقدامات توسعهمحور که هر دو موضوع به نحوی نیاز به ایجاد ثباتی نسبی در مدیریت دارند، چرا که نگهداشت شهر نیاز به تجربه و دانش انباشته شده طی سالیان متمادی فعالیت بلدیه داشته و تجربیات مدیران و کارکنان شهرداری در این بخش بسیار حائز اهمیت است.از سوئی انجام اقدامات و پروژههای توسعهمحور نیاز به برنامهریزی، مطالعه و پیگیری مستمر دارد که تماما مستلزم زمان مکفی است، اما آیا ثباتی هرچند نسبی در دوره جدید شهرداری تهران محقق شده است که بتوان منتظر ثمرات آن نشست؟
قائمی در ادامه با بیان اینکه شهردار تهران در شهریور ماه ۱۴۰۰ با رأی شورا و متعاقب آن با حکم کتبی وزیر کشور رسما شروع به فعالیت کرده است، تصریح کرد: اگر بپذیریم که ۶ ماه پایانی سال ۱۴۰۰ زمان لازم برای استقرار تیم جدید مدیریتی ارشد بوده تا ضمن آشنائی و توجیه با امور بتوانند برنامههای خود را اجرائی و پیادهسازی کنند، انتظار میرفت از ابتدای سال ۱۴۰۱ ثبات مدیریتی را شاهد باشیم، اما بررسی انتصابات شهرداری تهران در سطح مدیریتهای ارشد شامل معاونان شهردار، مدیران کل، مدیران عامل سازمانها و شرکتها و مراکز و موسسات در سال ۱۴۰۱ و سه ماه اول ۱۴۰۲ که از مکاتبات رسمی مندرج در سامانۀ مکاتبات اداری استحصال شده، نتیجه دیگری را نشان میدهد که در جدول زیر خلاصۀ تغییرات مدیریتی در سال ۱۴۰۱ و سه ماهۀ اول سال ۱۴۰۲ درج شده است:
در جدول فوق، تنها انتصابات جدید لحاظ شده و احکام ابقاء یا انواع کمیتهها و همچنین معاونان سازمانها و شرکتها و هیئت مدیرهها مد نظر نبوده ، همانطور که ملاحظه میشود بر مبنای دادههای موجود جمعا ۶۲/۳۹ درصد جابجایی در تمام پستهای مدیران ارشد اتفاق افتاده و متوسط عمر مدیران از ابتدای سال ۱۴۰۱ تقریبا ۹ ماه است که نشان میدهد مجموعه شهرداری تهران هنوز و بعد از حدود دو سال از استقرار مدیریت جدید به ثبات مدیریتی که لازمه بهرهوری است، نرسیده است.تذکری که با توجه به انتصابات جدید در شهرداری چندان به آن توجهی نشده است .