• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی:

احتمال رسیدن تعداد معتادان متجاهر در تهران به ۲۵۰ هزار نفر

  • کد خبر : 1697
احتمال رسیدن تعداد معتادان متجاهر در تهران به ۲۵۰ هزار نفر
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی گفت: ۳سال فرصت داریم تا معضل معتادان متجاهر را برطرف کنیم وگرنه ظرف مدت ۳سال آینده این آمار به ۲۵۰ هزار نفر افزایش می‌یابد.

به گزارش وطن شهر و به نقل از همشهری آنلاین، احمد احمدی صدر در پاسخ به این پرسش که چرا معتادان از سطح شهر جمع نمی شوند، گفت: این سؤال به پرسش مرسومی بدل شده تا دستگاه‌ها تقصیرها را گردن هم بیندازند تا جایی که در حالت کلی برای مدیران این رفتار باب شده تا در پاسخ به همه چراها، بلافاصله انگشت اشاره را به سمت دیگر نهادها و دستگاه‌ها بگیرند و خود نقش منفعلی ایفا کنند.

وی ضمن تشکر از اقدامات همسوی قوه قضائیه و شورای شهر در مسیر اجرای طرح ساماندهی معتادان متجاهر گفت: امروز آمار معتادان متجاهر تهران به ۲۹هزار نفر رسیده است. اگر همه دستگاه‌ها پای کار بیایند، ۳سال فرصت داریم تا این معضل برطرف شود وگرنه ظرف مدت ۳سال آینده این آمار به ۲۵۰ هزار نفر افزایش می‌یابد.

احمدی صدر با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت و ضرورت کاهش آسیب‌ های اجتماعی، گفت: بدنه قوه قضائیه و مدیران ارشد قوه قضائیه، همواره فارغ از جنجال‌های سیاسی قبل و بعد از انتخابات، در میدان عمل حضور می‌یابند و به دور از هیاهوی رسانه‌ای شبانه روز زحمت می‌کشند که این اقدام و حمایت همسو با شهرداری تهران جای تقدیر و تشکر دارد.

وی ادامه داد: درد معضل اعتیاد در جامعه، با پاسکاری و فرافکنی حل نمی شود بلکه باید به طور دقیق بررسی شود. امروز شاهدیم نوآوری‌های علیرضا زاکانی شهردار تهران در این حوزه نه تنها معطوف به شعارهای توخالی نبوده بلکه همراه بدنه شهرداری و در رأس آن سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی، به میدان آمدند و گفتند ما خادم مردم هستیم. زمانی که ما آمدیم از ۱۴ نهاد متولی معتادان متجاهر سؤال پرسیدیم که مشکل ساماندهی معتادان متجاهر چیست که گفتند نبود ظرفیت‌ها مشکل اصلی است. از همین رو شهرداری تهران در بین ۱۴ نهاد متولی، مسئولیت تأمین ۵ هزار ظرفیت برای ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت را عهده دار شد.

احمدی صدر با ابراز تأسف از اینکه از سال ۹۲ تا پایان دوره قبل، از سه گرمخانه جنرال تهران که می توانستند ظرفیت ۱۵۰تخت به تهران اضافه کنند تنها اسکلت یک ساختمان باقی مانده است، گفت: در دوره جدید مدیریت شهری در مدت ۸ ماه توانستیم ۵ هزار تخت فراهم کنیم. افتخار می‌کنیم محکوم به مرگ‌هایی که زباله اجتماعی تهران خطاب می شدند، امروز به فرمایش مقام معظم رهبری پذیرش و ساماندهی می شوند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی با یادآوری اینکه در ۲۰سال گذشته معتادانی در تهران نفس می‌کشیدند که قانون از آنها به عنوان منع پذیرش یاد می کرد، ادامه داد: شهرداری بر خود واجب می داند به سراغ معتادان متجاهر زخم باز و عفونی، زنان معتاد متجاهر، معتادان اعصاب روان زیر ۱۸ سال و بالای ۶۵ سال، مبتلایان به بیماری‌های ایدز و هپاتیت و غیره برود در حالیکه بخش قابل توجهی از مسئولیت این افراد با بهزیستی و وزارت بهداشت بود.
احمدی صدر با تأکید بر اینکه شهرداری تهران ماهیانه به طور متوسط برای هر یک معتاد متجاهر زخم باز حدود ۳۰ میلیون تومان هزینه می کند، افزود: این خدمات در حالی ارائه می شود که وزارت بهداشت حتی پروانه بهره‌برداری از مراکز ماده ۱۶ سراسر استان تهران را هم نمی دهد.

وی همچنین به تدوین الگوی ۹گام تربیتی، آموزشی و درمانی برای معتادان متجاهر تهران اشاره کرد و گفت: تمامی افراد منع پذیرش تهران، بر اساس این الگو در مسیر بهبودی قرار می گیرند.

احمدی صدر در پایان ۳ راه برای رفع معضل آسیب‌های اجتماعی پایتخت ترسیم کرد و گفت: در وهله نخست وحدت فرماندهی در مسائل مدیریتی باید تقویت و ۱۴ دستگاه متولی که برخی از آنها پاسخگو نیستند، با یک مدیریت یکپارچه پای کار بیایند. در وهله دوم غربالگری و جمع آوری از شیوه سنتی خارج و به شکل تخصصی اجرا شود و در پایان دست کاسبان آسیب‌های اجتماعی از معضلات اجتماعی برای همیشه کوتاه شود.

لینک کوتاه : https://vatanshahr.ir/?p=1697
 

برچسب‌ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.