معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ گفت: طرحی تحت عنوان «چکش» با هماهنگی منابع طبیعی برای حذف درختان آفتزده بوستان چیتگر اجرا می شود.
به گزارش وطن شهر و به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا علیبخشی درخصوص شیوع آفت درختان در بوستان جنگلی چیتگر و چگونگی مبارزه با آن افزود: کم آبی در این عرصه ها از لحاظ فیزیولوژیکی گیاه را دچار ضعف میکند و باعث غلبه آفات بر آن میشود. بر همین اساس آفتهایی ماند سوسک چوب خوار و برگ خوار و کرم خراط، شیوع و در عرصه های جنگلی سطح شهر تهران عمومیت پیدا می کنند.
او با بیان اینکه درختان و گیاهانی که در بوستان جنگلی چیتگر دچار آفت و بیماری شدند را شناسایی کردیم، افزود: با منابع طبیعی تهران درباره اجرای طرحی به نام «چکش» توافق کردیم و برای اینکه آفت و بیماری این درختان به بقیه درختان و پارسل ها تسری پیدا نکند، درختان دچار آفت و آسیب را از عرصه حذف و خارج می کنیم چرا که آثار و تبعات آن کمتر از خشکسالی نیست. در واقع درختی که خشک می شود باید دفن شود در غیر این صورت، کلونی آفت و بیماری خواهد بود و باعث تکثیر آفات می شود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۲ با بیان اینکه درختان آفت زده با هماهنگی کلینیک گل و گیاه و کارشناسان منابع طبیعی شناسایی شدهاند، گفت: طرح «چکش» هنوز در بوستان جنگلی چیتگر اجرایی نشده اما در حال پیگیری هستیم که از طریق منابع طبیعی از اوایل آبان ماه این طرح را در منطقه ۲۲ استارت بزنیم و درختان مقاوم به کم آبی را جایگزین درختان حذف شده کنیم.
پارک چیتگر یکی از پارک های جنگلی تهران است که در غرب پایتخت و در منطقه ۲۲ شهرداری تهران و در مسیر بادهای غربی تهران قرار دارد و از اینرو در تلطیف هوای این کلانشهر سهم بسزایی دارد. این بوستان از امکانات تفریحی و رفاهی متنوعی همچون پیست دوچرخه سواری، پیست پیادهروی، باشگاه سوارکاری، باغ وحش و باغ راز هستی برخوردار است.این بوستان حدود ۸۷۴ هکتار وسعت دارد و بهدلیل عبور مسیل چیتگر از میان آن، به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شده است که بخش شرقی ۲۵۳ هکتار و بخش غربی ۶۵۸ هتکار وسعت دارد.