به گزارش وطن شهر و به نقل از ایسنا، حسین نظری در حاشیه برگزاری جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: قطعا اولویت اول شهر آراستگی و نظافت آن است. امروز گزارش مفصلی از اقدامات معاونت خدمات شهری در حوزه استقبال از بهار و همچنین رویدادهای ملی و مذهبی از بعد از دهه فجر وجود داشته به همراه عملکرد در حوزه بارش برف و باران در صحن شورا ارائه شد.
وی افزود: در این مدت در حوزه نظافت شهر تلاش زیادی صورت گرفته؛ اما شاید نتیجه با تلاشهای انجام شده برابر نبوده؛ لذا آسیبشناسی صورت گرفت و اشکالات احصا شد. طرح جامع پسماند پیگیری و نهایتا ابلاغ شد، فهرست بهای پیمانکاران مورد بازنگری قرار گرفت و در نهایت پس از تصویب به مناطق ابلاغ شد.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: در حوزه قراردادها باید تغییر رویکردی داده میشد که براساس آن از ۱۵۰ قرارداد در مناطق به ۱۴ قرارداد منطقهای بر اساس طرح جامع رسیدیم. به این ترتیب در مرحله عبور از مشکلات قرار گرفتهایم و همانطور که از گزارشهای سامانه ۱۳۷ مبنی بر کاهش نارضایتیها برمیآید وضعیت رو به بهبود است. شاخصهای نظارتی در قراردادهای جدید مورد توجه ویژه قرار گرفته که عملکرد دقیقتر را به همراه دارد.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری در مرحله عبور به سمت مسیر مناسب در حوزه نظافت شهر است، افزود: اعضای شورای شهر نیز در صحن اعلام کردهاند که مخازن زباله در حال حاضر به صورت مرتب تخلیه و نظافت میشود؛ البته ممکن است در حال حاضر همه جای شهر این موضوع به صورت یکسان نشده باشد اما آموزش پیمانکاران را تقویت خواهیم کرد تا بتوانیم به حد قابل قبول برسانیم.
نظری تاکید کرد: نگهداشت شهر چند مولفه دارد و موضوعات مختلفی از جمله تمیزی، روفت و رو و المانهای شهر را شامل میشود. مثلا در حوزه المانهای شهر با فرسوده شدن آنها نیاز به تعویض وجود دارد که در چندین سال گذشته با توجه به عدم صرف هزینه در این حوزه شاهد یک عقبماندگی هستیم که باید جبران شود؛ البته در حوزه فضای سبز نمره قابل قبولی داریم.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران در پاسخ به سوالی درخصوص جمعآوری سگهای بلاصاحب و همچنین موضوع حضور سگها در بوستانهای تهران با تأکید بر اینکه ورود حیوانات به بوستانهای شهر تهران ممنوع است، افزود: چندین بار این موضوع را اعلام کردهایم که آوردن حیوانات اهلی در بوستانهای تهران و فضای سبز عمومی به دلیل حضور خانوادهها، کودکان و احتمال آلوده شدن این فضاها ممنوع است.
وی افزود: اکثر بوستانهای ما تابلوهایی مربوط به این ممنوعیت را دارد و اگر ضعفی وجود دارد باید تقویت شود. در بسیاری از کشورهای دنیا این موضوع وجود دارد؛ لذا شهروندان خودشان باید در این حوزه همکاری و همراهی داشته باشند. در جایی که نگهبان وجود دارد قطعا این موضوع مورد توجه قرار میگیرد. در مورد سگهای بلاصاحب نیز براساس بخشنامه وزارت کشور عمل میکنیم.
نظری تاکید کرد: در مورد موش نیز طبق دستورالعملی که تهیه شده در قراردادی که با پیمانکاران داریم مبارزه با حیوانات موذی مورد توجه قرار گرفته و پیمانکاران باید نسبت به این موضوع عمل کنند. نظارت بر آنها برای جلوگیری از کوتاهیها اعمال خواهد شد.
وی ادامه داد: گروهی برای مبارزه با موشها از طریق استفاده از نوعی خوراک گیاهی به جای سم اقدام کردهاند که این موضوع در یک دوره جواب داد؛ اما با توجه به اینکه موش حیوان ویژهای است و عکسالعملهای مختلفی دارد در دوره بعدی این اقدام جواب نداد و موشها خود را نسبت به این خوراک گیاهی مصون کردند.