به گزارش وطن شهر و به نقل از همشهری؛ مدیریت شهری در این دوره توجه ویژهای به ناوگان حملونقل پاک دارد چراکه ذرات آلاینده آسمان تهران را تسخیر کردهاند و اجازه تنفس به پایتختنشینان نمیدهند. داشتن آسمان آبی مطالبه بحق شهروندان است و علاوه بر اقداماتی چون انجام منظم و بموقع معاینه فنی خودروها، توسعه ناوگان حملونقل عمومی و… شهرداری تهران تصمیم دارد ناوگان حملونقل برقی را وارد مدار خدمترسانی کند.
- اتوبوسهای برقی
امیدواریم تا سال آینده با ورود هزار دستگاه اتوبوس برقی قدم مهمی برای تبدیل ناوگان حمل و نقل عمومی، از سوخت دیزلی به برقی برداریم. و این وعدهای است که برای حرکت به سوی برقیشدن تهران داده شده است.
- خودروهای برقی
علاوه بر حملونقل همگانی انبوهبر، مدیریت شهری به ناوگان تاکسیرانی هم توجه داشته است و ۸۸دستگاه خودروی برقی توسط دولت به ناوگان تاکسیرانی تهران تحویل داده شده است.
- هدفگذاری ۷۰درصدی
۳۴درصد تردد با حملونقل عمومی و ۶۶درصد هم با خودروهای شخصی و تاکسی انجام میشود. بنابراین سهم ۷۰درصدی حملونقل عمومی با اولویت خودروهای برقی در این دوره مدیریت شهری هدفگذاری شده است.
- موتورهای اشتراکی
شهرداری تهران از طریق مشارکت با سرمایهگذار بخش خصوصی مقدمات اجرای طرح موتورهای برقی اشتراکی را آغاز کرده است؛ موتورهایی که آلایندگی ندارند و با سرعت مطمئنه در شهر حرکت میکنند.
- برقیسازی موتورهای کار
طبق تفاهمنامه شهرداری تهران با وزارت صمت، قرار است ۴۰۰هزار موتورسیکلت برقی شود چرا که موتورها سهم ۱۳درصدی در آلودگی هوا دارند. ۵۰هزار دستگاه موتورهای کار در مرحله اول برقیسازی میشوند.
- ایستگاه شارژبرقی
جایگاه شارژ خودروی برقی با ۱۵ایستگاه در سطح شهر بهرهبرداری شد. یک دستگاه خودروی برقی در مدت ۵۰دقیقه شارژ میشود.